Den næste generation af Lasso X er blevet lanceret har fået en ny indpakning, for at give dig bedre overblik og mere fleksibilitet i løsningen, når du leder efter kundeindsigt. Ud over et nyt design får du fra i dag også:

Ny startside og søgefelt

Med søgefeltet som det nye udgangspunkt på startsiden kan du nå hurtigere frem til den viden, du leder efter – både når det gælder firmaer, personer og adresser. Du vælger, om du søger efter firmaer, person eller adresser - og du kan fx. filtrere på aktive/inaktive og virksomhedsform.

Nederst præsenteres dine seneste søgninger, så du let kan finde frem til, hvad du tidligere har søgt efter.

Genveje - gå direkte til et specifikt modul

I listen under søgebaren præsenteres firmaer og personerne med genvejsikoner - der gør det muligt med lethed at gå direkte fra din søgning til et specifikt vidensområde eller et bestemt værktøj. Fx. kan du gå direkte til ejerdiagrammet for en specifik virksomhed eller direkte til en persons netværk.

Gør platformen til din egen ved personliggøre dine genveje: Klik på "Genveje" og vælg de genveje, der er vigtigst for dig at have lige ved hånden.

Faner: Undersøg flere firmaer på én gang

En stor - og meget efterspurgt forbedring - er, at du nu kan du have flere søgninger og værktøjer åbne på samme tid og nemt navigere mellem de forskellige faner. Så når du klikker på en virksomhed, vil den åbne en ny fane - og du kan let navigere rundt mellem dine fremsøgte virksomheder og personer. Du kan også flytte fanerne rundt.

Ønsker du at lave nye søgninger, kan du altid åbne en ny fane øverst oppe på +-tegnet.

Fleksibel værktøjsbar: Let adgang til dine foretrukne værktøjet

Den tidligere menubar til venstre er nu blevet til en værktøjsbar med ikoner. Du kan lave din egen foretrukne rækkefølge ved at trække rundt på ikonerne for værktøjerne og listerne. Skjul samtidig de lister eller værktøjer, du sjældent bruger.

Når du skjuler sidebaren, kan du nu stadig få direkte adgang til dine værktøjer via de nye ikoner.

Emoji i Listenavne - gør din løsning mere spændende

En sidste - og lidt mindre - forbedring er, at du nu kan bruge Emojies, når du navngiver dine lister, og have disse som ikoner når du minimerer den venstre værktøjsbar.

Genvej til emoji via tastatur på PC: Windows tast  + . (punktum)
Genvej til emoji via tastatur på Mac: Control+Command+Space

Har du spørgsmål eller brug for en gennemgang?

Tøv ikke med at kontakte os - vi sidder klar for det samme. Tlf. 71747812 eller contact@lassox.com