Du har længe kunne dele dine lister med alle andre brugere i din organisation. Det har dog ikke været muligt kun at dele med enkelte personer. Det var alle eller ingen. Og det har vi lavet om på.

Fra nu af kan du dele dine lister med enkelte brugere, og du kan styre, hvad de må gøre med listen hver især. Skal en af dine kolleger f.eks. kun kunne se din liste, men ikke redigere i den? Så er det nu muligt med vores nye delingsmuligheder.

Du finder de nye delingsindstillinger ved at klikke på "del"-/"delt"-knappen, der dukker op øverst til højre, når du er inde på den liste, du ønsker at dele.

I de nye delingsindstillinger er det nu muligt at styre, om andre brugere må:

• Se listen
  • Redigere i listen
  • Dele listen
  • Slette listen

Det er også muligt at vælge, at alle andre i din organisation må se listen, men at kun enkelte – f.eks. dine superbrugere – må dele og redigere den.

For at give dig de nye muligheder, har vi været dybt nede i maskinrummet, og når vi nu alligevel var dernede, lavede vi også en række andre forbedringer, der har gjort listerne endnu hurtigere at arbejde med.

God fornøjelse!

Læs mere: Hvordan deler jeg en liste med andre brugere?