Relevant: Hvordan får jeg overblik over et firmas ejerstruktur?

Som udgangspunkt vises alle legale ejerskaber registreret i CVR, samt alle interessentskaber. Sidstnævnte er illustreret med stiplede linjer. Ejerskaberne vises i de intervaller, de er registreret med i CVR - men du har mulighed for også at få vist de præcise, selvregistrerede reelle ejer- og stemmeandele.

Du vælger selv, hvilke data, ejerdiagrammet præsenterer om virksomheder og personer - og dine valg huskes til næste gang, du bruger modulet på en anden virksomhed.

I højre siden ser du dine valg for hhv. virksomhedsoplysninger, personoplysninger, regnskabsoplysninger, nøgletal, ejerskaber og andre oplysninger. Nederst kan du fravælge visninger af hhv. ejere, ejerskaber, personer, udenlandske ejere eller ukendte.

Hvordan ændrer jeg layout?

Som udgangspunkt vises ‘layout A’, der optimerer visningen af ejerskaber bedst muligt. Det er dog forskelligt fra hierarki til hierarki, hvordan det bedst muligt vises - og derfor kan du vælge mellem tre layout-formater.

1. Klik på pilen ‘layout’ i øverste højre hjørne, eller højreklik et tomt sted i diagrammet.
  2. Vælg mellem 1, 2 og 3 - og se diagram-strukturen ændre sig.
  3. Træk firmaer og personer rundt i diagrammet, så det præsenteres som du ønsker.
  4. Udskriv eller gem som pdf/billede i øverste venstre hjørne.

Har du brug for at redigere informationerne i ejerdiagrammet?

Hvis du abonnerer på det redigerbare ejerdiagram, får du desuden mulighed for at redigere i ejerdiagrammet; dvs. at ændre, tilføje og fjerne data, skifte farver og meget mere.

Læs videre: Hvordan redigerer jeg ejerdiagrammer?