I denne artikel:

 

Opret firmaer med hurtigopretteren

Lasso gør det muligt at oprette firmaer i Dynamics 365 på en hurtig og sikker måde, hvor data bliver direkte importeret fra CVR registret. På den måde sikrer du, at data er korrekt fra starten. Lasso tilbyder desuden at holde din data opdateret efterfølgende, i real-tid, så det altid er synkroniseret med virksomhedsdata i CVR (se den noget tekniske beskrivelse af denne funktionalitet i vores tekniske dokumentation)

For at oprette med Lasso, skal du blot begynde at oprette en virksomhed. Klik på fanebladet "Lasso", og fremsøg en virksomhed eller produktionsenhed.

Når du har fundet den ønskede virksomhed, så trykker du på Opret, og bekræfter at du vil oprette et firma med virksomheden informationer.

Dublettjek

Lasso sørger for dublet-check, så du ikke kan oprette virksomheder, der findes i forvejen. For at dette er muligt, er det dog nødvendigt at du har CVR numre på alle firmaer i Dynamics. Hvis du har problemer med din datakvalitet og f.eks. mangler CVR numre, så kan vi hjælpe med dette. Ræk ud til contact@lassox.com eller ring til os på 71747812.

 

Se virksomhedsinformation

Lasso gør det muligt at se realtids-opdateret data om virksomheder, side om side med dine data i Dynamics 365. Dette er muliggjort ved at indlejre et vindue (ifram) på Firmaformularen, som udstiller data forskellige registre, for den virksomhed som firmaformularen omhandler.

Opretter du f.eks. Lego, som vist på billedet ovenfor, så vil du blive taget til firmaformularen, hvor du kan se den information som Lasso har overført til de relevante felter, såsom navn, adresse og website. Besøger du Lasso fanen på firmaformularen, så får du adgang til information om Lego fra alle Lassos datakilder, uden at data skal overføres til dit CRM.

Fra dette vindue kan du tilgå alle Lassos datakilder, og se nøgletal, ejerdiagrammer, nyheder, kontaktinformation og meget mere. 

 

Hold data opdateret i realtid

Lasso er bygget omkring realtids-data, dvs. data som altid er tilsvarende data i den oprindelige kilde. Dette gælder f.eks. CVR-registret, som er kilden til mange områder i Lasso. 

Lasso tilbyder at holde dine data i Dynamics 365 opdateret, således at det altid svarer 1-til-1 med den data du finder i kilderne.

Lasso tilbyder 2 metoder at holde data opdateret. En simpel metode der er hurtig at sætte op, eller en mere fleksibel metode med flere tilpasningsmuligheder, som kræver lidt mere fra jer.

Den simple metode: Hold felter opdateret automatisk

Du kan vælge metoden, hvor Lasso simpelthen holder felter opdateret for dig. Det er den mest simple løsning, og det fungerer uden teknisk know-how.

Du vælger selv hvilke felter du ønsker opdateret, hvad end det er stamdata eller nøgletal.

Læs mere om hvordan dette fungerer.


Den fleksible metode: Reager på data-ændringer efter jeres behov

Dynamics 365 er bygget til at være tilpasset jeres behov, og derfor har vi også gjort det muligt at I kan bruge Lasso efter jeres behov. Det fungerer på den måde, at Lasso, i stedet for at blot at opdatere data for jer ("den simple metode"), i stedet fortæller jer når noget er ændret, og lader I det være op til jer, at reagere som ønsket.

I praksis opretter Lasso en række i en tabel der hedder "Firmaopdateringer", som er tilknyttet firmaer. Det sker hver gang noget sker, e.g. en adresse-ændring, en ejerændringer eller noget helt andet. Det er efterfølgende op til jer at have et workflow klart til at reagere på dette, og eksempelvis opdatere relevanter felter og sætte nødvendige processer igang. 

Lasso tilbyder både en Power Automate Connector og et Workflow Plugin, som begge kan bruges til at trække data ud fra eksempelvis CVR når en ændring sker.

Læs vores tekniske dokumentation omkring Dynamics 365.