Nyheder til dig, der arbejder med salg

Prospecting: Leadgenerering på en helt ny måde
Det nye salgsværktøj “prospecting” giver mere kontrol over leadgenereringen. Nu er det nemlig dig selv, der bestemmer, hvor mange leads du vil have leveret, og hvornår du vil have dem leveret.

Værktøjet ligger klar til dig i menuen til venstre – og ønsker du en personlig intro, kan du booke det via linket her: Book intro til prospecting

Forbedret tvillingesøgning
Værktøjet tvilling – der hjælper dig med at finde firmaer, som ligner fx gode kunder og leads – har fået en opgradering.

Vi har lavet en kort videoguide, der viser dig dine nye muligheder her.

Nyhed til revisorer

Forbedret rapportering
Nu er det blevet endnu lettere at arbejde med rapportering. Vores rapporteringsværktøj har fået en opdatering, som hjælper på særligt to punkter:

1. Sæt kørsler op via lister: Før var eneste mulighed at uploade en Excel-fil med CVR-numre for at sætte en rapporteringskørsel af revisionsrapporter op. Nu kan du også sætte kørslen op ud fra en af dine lister. Du slipper altså for bøvl med kolonnenavne, der ikke passer, dubletter, mv.
  2. Gentag årlige kørsler automatisk: Mange laver en årlig kørsel lige efter regnskabsårets afslutning, eksempelvis d. 1. januar for 31/12-kunder. Før skulle årlige kørsler som denne sættes op på ny hvert år. Med den nye tilgang, baseret på lister, kan du nøjes med at sætte kørsler op en gang (pr balancedag). Derefter kan du få dem til at køre automatisk hvert år fremover, og så skal du ikke gøre andet end at holde dine lister up to date.

Videoguide: Se det nye rapportering
Vi har lavet et kort guide, så du kan se, hvordan det virker i praksis.
Se videoguiden her.

Kort nyt

🏄 Gratis Chrome Extension: Bruger du Google Chrome, kan du nu tjekke firmaer og personer, mens du surfer rundt på nettet. Hent den her.

🔎 Søg på adresser direkte i søgefeltet: Du har måske allerede opdaget det, men nu kan du ud over personer og firmaer også vælge at søge på adresser, når du laver en søgning.

🔌 Ny integration til Close.com: Har dit firma CRM-systemet Close, kan I nu holde jeres kontakter automatisk opdaterede med data fra Lasso via den nye integration. Ring til os på +45 71 74 78 12 for at høre mere.

Det var alt for denne gang. Har du spørgsmål eller feedback, må du endelig skrive til os på contact@lassox.com eller ringe på +45 71 74 78 12.

God fornøjelse med dine nye muligheder!