Vi er stolte af at kunne fortælle at Lassos ejerdiagram har fået en grundig overhaling, og vi har glædet os til at vise det frem!

Opdateringen er allerede tilgængelig i din løsning, så når du åbner ‘ejerdiagram’-modulet næste gang, vil du bl.a. opleve følgende:

• Interessenter: På enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber mm. vil interessenter nu blive vist i ejerdiagrammet - indikeret med stiplede linjer.
  • Flottere udskrifter: Udskriftskvaliteten har fået et stort nøk opad, så alting står skarpt og tydeligt når du gemmer eller udskriver dine ejerdiagrammer.
  • Nyt layout og knækpile: Det nye layout giver et endnu bedre overblik, og du kan slå "knækpile" til på alle layouts.
  • Mulighed for at markere flere samtidigt: Hold CTRL (CMD på Mac) inde for at markere flere firmaer og/eller personer, og flyt dem på én gang.

Nye redigeringsmuligheder

Hvis du abonnerer på det redigerbare ejerdiagram, så er mulighederne nu også blevet flere.

• Fortryd / gentag: Hvis du laver en fejl, kan du nu altid fortryde dine ændringer. Brug de dedikerede knapper, eller genvejstasterne CTRL + Z / CTRL + Y, for at gå tilbage eller frem i dine ændringer.
  • Linjer og farver: Du kan nu skifte kant- og baggrundsfarver, streg-type og tykkelse, samt retning på pile.
  • Se ændringer før du gemmer: Når du redigerer i data, farver, kanter osv, vil du nu se ændringer ske med det samme.
  • Rediger flere ad gangen: Hold CTRL inde for at markere flere firmaer og/eller personer, og flyt eller slet dem på én gang. Du kan nu også udvide valgte firmaer ved hjælp af den opdaterede højreklikmenu.
  • Opdater gemte diagrammer: Sammenlign gemte diagrammer med CVR-registret, for at opdage og inkludere nylige ændringer.

Du er velkommen til selv at prøve dig frem. Vil du have en kort intro, kan du:

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en demo! Du kan få fat i os på contact@lassox.com - eller ringe på 7174 7812.