Du laver en målgruppesøgning på følgende måde:

  1. Gå til Målgruppesøgning.
  2. Du ser nu over over en lang række søgekriterier, som du kan vælge mellem – eksempelvis geografi, branche, antal ansatte, og/eller vækstrater. Du kan segmentere din målgruppe på mere end 70 søgekriterier, så prøv dig frem med forskellige kombinationer.
  3. Vælg relevante søgekriterier for dig. For hver ændring i kriterierne vil antallet af resultater ændre sig. Du ser antallet af firmaer, der passer på dine søgekriterier øverst i venstre hjørne
  4. Når du har slået dig fast på kriterierne for din målgruppesøgning, klikker du på ‘Vis resultater’ i øverste højre hjørne
  5. Nu bliver du præsenteret for alle de firmaer, der passer på dine indtastede kriterier
  6. Vil du ændre dine kriterier eller starte på ny, kan du hhv. trykke 'Rediger søgning' eller 'Nulstil'
Der er mange muligheder for at sammensætte kriterier i en målgruppesøgning. Prøv derfor at kombinere forskellige søgekriterier, der er relevante for dig, indtil du sidder med den eller de lister over virksomheder, der passer bedst til dit behov.

Når du har lavet en målgruppesøgning, du er glad for, er der forskellige måder, du kan arbejde videre med den. Du kan:

Hos Lasso X er vi eksperter i at få mest ud af de mange søgekriterier, og vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. Kontakt os på contact@lassox.com, eller ring på 71747812.

God fornøjelse!