Læs først: Hvad er overvågninger i Lasso?

Lassos overvågningsmodul kan hjælpe dig med at følge med i ændringer hos firmaer, du er interesseret i.

Før du bruger overvågningsmodulet, skal du oprette målgruppesøgninger på en eller flere målgrupper. Når du har gjort det, er du klar til at sætte en overvågning i gang.

Du sætter din overvågning i gang ved at gøre følgende:

1. Åbn Overvågning
  2. Klik ‘Opret overvågning’, efterfulgt af ‘Vælg målgruppesøgning’ for at vælge den målgruppe, der skal overvåges. Listerne, du finder her, er de målgruppesøgninger, du tidligere har gemt.

I vinduet, der åbnes nu, har du mulighed for at indstille, om du vil:

1. Modtage notifikationer og e-mails, når der sker ændringer hos overvågede firmaer eller personer
  2. Holde en liste synkroniseret med din målgruppesøgning i realtid
  3. Opsætte webhooks, der kalder dit eget system
  4. Eksportere firmaer til dit CRM- eller dialer-system, når de matcher dine målgruppekriterier

Når du har oprettet en overvågning, kan du altid gå ind og redigere i den. Du kan se, hvilke og hvor mange hændelser der er på overvågningen, og du kan vælge at pause eller slette overvågningen helt.