Lasso lytter i real-tid efter ændringer på firmaer og personer, og sørger for, at du kan følge med i ændringerne som de sker.

F.eks. kan du følge med i ejerskabsændringer for et firma, hvis medarbejder antallet stiger eller når der er ejendomsejerskabændringer og få en e-mail i det sekund ændringer sker. 

Hvem kan overvåges?

Du kan som udgangspunkt overvåge alle firmaer og personer i CVR registret. For at være mere effektiv i dit arbejde, gør Lasso det muligt at overvåge flere ad gangen på en systematisk måde. 

Læs mere om hvordan du kan overvåge med Lasso:

 

Hvad kan man overvåge?

Listen af hændelser du kan overvåge er konstant voksende. Udover at du kan lytte efter ændringer i staminformation såsom adresse og antal ansatte, så kan du også få besked når der kommer nyt regnskab, eller når et firma stifter et datterselskab eller fusionerer. 

Læs videre: Se alle de hændelser du kan overvåge med Lasso.

 

Hvad kan jeg bruge en overvågning til?

Når der sker en hændelse som du er interesseret i, så kan du bede Lasso om at notificere dig. Lasso kan udføre 4 handlinger for at holde opdateret på den mest effektive måde, afhængig af dine behov:

Der er ingen begrænsninger på kombinationer af handlinger du kan gøre på baggrund af en hændelse, og du kan derfor f.eks. sætte Lasso op til at holde en liste opdateret med alle firmaer i dit postnummer, og få en besked når firmaer i denne liste får ny direktør.

 

Følg med i din overvågning

Når du har oprettet en overvågning som du er tilfreds med, så kan du til hver en tid følge med i de hændelser som bliver fanget af overvågningen.

Læs videre: Hvordan ser jeg de hændelser min overvågning opfanger?

Hvis du lærer noget nyt om dine leads, kan du til hver en tid redigere din overvågning.

Hvis du ikke længere kan bruge en overvågning, så kan du naturligvis sætte den på pause eller slette den.