Når du f.eks. har oprettet en overvågning på en liste eller på en målgruppesøgning, har du altid mulighed for at redigere i den. Måske har du fundet ud af, at du gerne vil modtage notifikationer eller mails om flere hændelser og opdateringer, eller at du vil udvide overvågningen til at sende firmaer til lister eller dit CRM-system.

Sådan gør du:

1. Gå til Overvågning.
  2. Klik på 'Handlinger' ud for overvågningen, du ønsker at redigere.
  3. Klik på 'Rediger'

I vinduet, der åbner, har du mulighed for at:

1. Redigere dine valg i notifikationer – både i portalen og på e-mail
  2. Redigere, hvilke hændelser der tilføjer eller fjerner firmaer fra en liste
  3. Redigere, hvilke hændelser der kalder webhook
  4. Redigere, hvilke hændelser der udløser eksport til dit CRM system

Forsiden i 'Overvågning' giver dig også et overblik over de overvågninger, du tidligere har sat op. Du kan bl.a. se, hvilke hændelser der er valgt på hver overvågning, og hvilke overvågninger der er aktive.

For hver overvågning kan du se, hvilke indstillinger der er valgt: Om overvågningen er koblet til eksterne systemer eller lister i Lasso, samt hvilke hændelser der udløser notifikationer og e-mails. Du har også mulighed for at sætte overvågningen på pause.

Via menuen 'Handlinger' får du mulighed for at slette overvågningen eller se hændelseshistorikken under 'Vis historik'.