Over tid får du måske oprettet overvågning på en række af lister eller målgruppesøgninger i Lasso. Du kan altid få et overblik over dine overvågninger, redigere overvågningerne eller sætte en overvågning på pause midlertidigt, hvis du har brug for det.

Ønsker du at slette en overvågning helt, skal du gøre følgende:

1. Klik på 'Handlinger' for at åbne drop-down menuen
  2. Vælg 'Slet'
  3. Klik nu på 'Bekræft' i vinduet, der åbner midt på skærmen, og din overvågning er slettet