Du kan fjerne overvågningen af en liste på følgende måde:

  1. Find og klik ind på den liste, du vil stoppe en overvågning af, i menuen til venstre på skærmen.  
  2. Tryk på knappen ’Overvåger’ i øverste højre hjørne. Nu vil der i stedet stå ’Overvåg’, og så overvåger du ikke længere denne liste
  3. Hvis du ikke længere vil overvåge et firma eller en person, er det næsten samme fremgangsmåde: Find personen eller firmaet via søgefeltet øverst på skærmen og klik på 'overvåger' øverst i højre side, så der i stedet står 'overvåg'.

For alle andre typer af overvågninger – eksempelvis overvågning af en målgruppe – skal du ind i overvågningsmodulet, hvor du skal trykke på pauseikonet ud for din overvågning.

Læs her, for at se hvordan du laver en simpel overvågning.