Du har flere muligheder for at skifte adgangskoden i Lasso.

1. Har du glemt din adgangskode, kan du på login-siden få tilsendt et link, der nulstiller din adgangskode og giver dig mulighed for at oprette en ny
  2. Hvis du er logget ind i din Lasso-løsning, kan du ændre din adgangskode i dine profilindstillinger
  3. Som administrator på jeres Lasso-løsning, kan du skifte adgangskoden for de andre brugere i kontoindstillinger

Har du glemt din adgangskode kan du få en ny

Har du mistet eller glemt din kode, kan du få en ny på følgende måde:

1. Besøg denne side for at nulstille din adgangskode.
  2. Indtast din e-mail og tryk 'Nulstil'.
  3. Hvis e-mailen er tilknyttet en bruger, vil du kort efter modtage en email med et link, der lader dig oprette en ny adgangskode.
  4. Klik på linket og vælg din nye adgangskode

Sådan skifter du din adgangskode når du er logget ind

Når du er logget ind på din profil, kan du skifte din adgangskode ved at:

1. Gå til din profil
  2. Vælg fanen 'Skift password' øverst på siden
  3. Skriv først din nuværende adgangskode og bagefter den nye kode, du ønsker at benytte fremover
  4. Vælg 'Gem'

Skifte adgangskode for brugere i jeres løsning

OBS! Denne funktionalitet kræver, at du er administrator.

1. Gå til kontoindstillinger og vælg fanen "Brugere og licenser".
  2. Find den bruger, du ønsker at skifte adgangskode for
  3. Til højre for brugerens oplysninger finder du rullemenuen 'Handlinger', som du skal vælge
  4. Her skal du klikke på ‘Skift adgangskode’ og skrive en ny adgangskode på minimum 6 tegn
  5. Klik på ‘Gem adgangskode’