Fra i dag har du adgang til 'Hjælp til Lasso', hvor vi går i dybden med de mange muligheder, du har med en Lasso-løsning. Du finder 'Hjælp til Lasso' direkte fra Lassos portal via knappen til højre for søgebjælken, eller via support.lassox.com.

Relevante artikler

Uanset hvor du befinder dig i Lasso, så er du nu et enkelt klik væk fra 'Hjælp til Lasso'. Med Hjælp-menuen får du foreslået relevante artikler – f.eks. når du befinder dig i Målgruppesøgning og har brug for hjælp til de mange søgemuligheder.

Gå på opdagelse

Udover de relevante artikler kan du også søge dig frem til ny viden eller kigge i artikeloversigten og blive inspireret. Måske er der noget du har overset? Du kan f.eks. starte med vores "Kom godt i gang" artikel og få et overblik over alt, hvad du bør kende til.

Skriv til kundeservice

Via Hjælp-menuen kan du også skrive direkte til os og få svar, som du måske ikke har kunnet finde blandt vores artikler. Tryk på "Skriv til kundeservice" for at gøre dette.

Se produktnyheder

Sidst men ikke mindst, så kan du via Hjælp-menuen også følge med i de seneste muligheder, som vi har tilføjet til Lasso – altså features, som vi løbende tilføjer til platformen. Hold øje med det lille blinkende ikon, der fortæller dig, at der er nyheder til din Lasso-løsning.

God fornøjelse. Og husk at du altid kan kontakte os på contact@lassox.com, tlf. 71747812, og nu også via 'Hjælp til Lasso'.

Læs videre: Kom godt i gang med Lasso!