Velkommen til Lasso! For at få mest værdi ud af platformen, anbefaler vi, at du læser denne artikel. Den giver dig et overblik over de mange muligheder, du har med Lasso, og så er du godt på vej til at få en bedre og mere effektiv omgang med kundedata i din hverdag.

Hvis du er på jagt efter mere teknisk dokumentation, så tag et kig i vores API dokumentation.

I denne artikel lærer du om følgende:

  • Find og se informationer om firmaer og personer
  • Lister, der gør det muligt at gruppere firmaer og personer – f.eks. i lead- og kundelister – så du kan arbejde mere effektivt med dem
  • Målgruppesøgning, som hjælper dig med at finde interessante firmaer, der f.eks. kunne tilføjes din lead-liste.
  • Overvågning, som hjælper med at holde dig opdateret på firmaer og personer, du interesserer dig for, og som hjælper dig til at finde nye firmaer
  • Eksporter de interessante firmaer til Excel og PDF, uanset hvor i Lasso du har fundet dem
  • Integrer Lasso med dit CRM-system eller din dialer, så dit kundedata altid er dugfriskt ift. CVR mm. – og som en vej til automatisk at modtage relevante kundeemner, hvor du har brug for dem.
  • Opret flere brugere i din løsning, så også dine kollegaer kan automatisere deres arbejde med kundedata

Hvis du ikke finder svar på dine andre spørgsmål i vores Helpdesk, er du altid velkommen til kontakte os direkte på contact@lassox.com.

Lad os komme igang! 

 

Find og se information om virksomheder og personer

I Lassos portal har du mulighed for at finde alle firmaer og personer, der er registreret i CVR.

Med søgebaren øverst i portalen får du mulighed for at slå et firma eller en person op. Klikker du på personen eller firmaet, du har søgt frem, får du et overblik med de vigtigste informationer, og herfra kan du gå mere i dybden via de forskellige faner øverst på siden.

Læs mere: Hvordan slår jeg et firma eller person op?

Blandt andet kan du få et overskueligt billede af et firmas stamoplysninger, indsigt i firmaets regnskaber, ejerstrukturen, historikken og en samling af nyheder om firmaet.

Læs mere: Se hvilke informationer, du får adgang til med Lasso

 

Lister

Lassos lister finder du i den mørkegrå menu i venstre side af skærmen. Her kan du også oprette og navngive nye lister. Du kan hurtigt tilføje og fjerne firmaer eller personer fra dine lister – både enkeltvis eller mange ad gangen. Det kan du blandt andet gøre ved at importere eller eksportere dine lister til/fra Excel, eller ved at finde dem via Målgruppesøgning, som er beskrevet i næste afsnit.

 

For at lette dit arbejde, kan du holde dig opdateret på firmaerne i en liste ved hjælp af Lassos indbyggede "overvågning", som vi kommer ind på længere nede.

Du har også mulighed for at dele lister med resten af din organisation, hvilket giver jer god mulighed for at arbejde effektivt med kundedata på tværs af organisationen.

Læs mere: Hvad er lister, og hvad jeg kan bruge dem til?

 

Målgruppesøgning – find nye leads

Målgruppesøgningen er et godt redskab til at finde grupper af firmaer, der er interessante for dit firma eller din organisation. Du kan indkredse din søgning ved hjælp af mere end 70 forskellige søgekriterier, og hele CVR-registret står til rådighed.Når du har udvalgt de vigtigste kriterier for dig og defineret værdierne under hvert kriterie, får du en liste med firmaer, der passer i din målgruppe. Antallet af firmaer, du får ud af søgningen, afhænger af, hvor specifikke dine kriterier er. Er listen for lang, kan du prøve at gøre kriterierne mere specifikke.

Når du når frem til en god gruppe af firmaer, kan du eksempelvis gemme dem på en liste og derfra arbejde videre med dem som leads. Du kan også oprette overvågninger, der informerer dig om ændringer hos firmaerne.

Læs mere: Hvad er målgruppesøgning, og hvad kan jeg bruge det til?

 

Overvågning

Lasso lytter i realtid efter ændringer hos firmaer og personer og sørger for, at du kan følge med i ændringerne, som de sker.

Eksempelvis kan du følge med i ejerskabsændringer for et firma og få en e-mail i det sekund, ændringer sker. Eller du kan sende et relevant firma til dit CRM-system, når de opfylder et parameter – eksempelvis, at de vokser til mere end 10 medarbejdere.

Alle brugere kan lave overvågninger i Lasso, og stort set alt kan overvåges. Du kan overvåge enkelte virksomheder eller personer, hele lister, en målgruppesøgning, eller sågar firmaer i dit CRM-system eller din dialer.

Læs mere: Hvad er overvågning, og hvad kan jeg bruge det til?

 

Eksporter firmainformation til Excel og PDF

Du kan trække data ud fra Lasso på flere måder. Afhængig af hvad du har brug for, kan du eksportere firmadata mm. til Excel eller trække PDF'er ud for flere firmaer på én gang. Uanset hvor du befinder dig i Lasso – om det er på et firma, i en liste eller en målgruppesøgning – kan du trække dataen ud, så du kan arbejde videre med den eller dele af den efter behov.

Læs mere: Hvordan laver jeg udtræk til Excel og PDF?

 

Integrer Lasso med dit CRM system eller dialer

Selvom data kan tilgås gennem Lassos portal, er det ofte en fordel at kunne tilgå virksomhedsdata direkte i eget system. For at muliggøre dette, tilbyder Lasso en række indbyggede integrationer til diverse CRM- og dialer-systemer. Du kan også integrere til andre systemer, så længe de kan tilgås via et API. 

Med Lasso forbundet til dit CRM-system eller din dialer, er du sikret dugfrisk data og nye kundeemner før dine konkurrenter.

Læs mere: Integrationer i Lasso

 

Opret flere brugere

Snyd ikke dine kollegaer for en mere effektiv hverdag i arbejdet med kundedata. Invitér dem til Lasso, og lad Lasso gøre det tunge arbejde for jer alle.

Læs mere: Brugere og licenser i Lasso

 

Hvis du er noget hertil, så har du nu et overblik over toppen af isbjerget, som er Lasso. Vi inviterer dig til at dykke videre ned :)

Gå til oversigten