Genveje til denne artikel:

Hvad er en Lasso-bruger?

En Lasso-bruger en en person med sit eget brugernavn/login til Lasso. Hver bruger har mulighed for at tilpasse sin opsætning af Lasso på flere forskellige punkter. Dette inkluderer:

• Private lister over firmaer og personer
  • Private nyhedsstrømme og eget notifikations-feed.
  • Private overvågninger på relevante hændelser
  • Gemte målgruppesøgninger
  • Historik over og adgang til tidligere dataudtræk
  • Indstillinger og foretrukken opsætning af moduler og datavisninger

Flere af de ovenstående elementer kan naturligvis deles med andre brugere, men de er som udgangspunkt private for brugeren, så oplevelsen i Lasso er skræddersyet til brugerens egne behov.

Hvad er licenser i Lasso?

I Lasso kan du oprette så mange brugere du vil, men en bruger skal have en licens for at få adgang til den data, som Lasso er en portal ind til. Hvis du har 5 brugere, der skal bruge Lasso, skal du derfor have 5 licenser.

En bruger der har fået tildelt en licens og derfor har adgang til data, kalder vi en "aktiveret" bruger. En bruger uden licenser kaldes for "deaktiveret".

Læs hvordan du aktiverer og deaktiverer brugere

Hvis du har brug for flere licenser, kan du altid kontakte Lasso på contact@lassox.com, eller på tlf. 7174 7812.

Administrering af brugere

Som administrator i Lasso kan du administrere de brugere, som har adgang til din Lasso-løsning. Du kan bl.a.