Du kan trække data ud fra Lasso på flere måder. Afhængigt af, hvad du har brug for, kan du eksportere firmadata mm. til Excel, eller trække PDF'er ud for flere firmaer på en gang.

I disse guides kan du blive klogere på, hvilke muligheder der er for udtræk:

Tip! Lasso kan også sende data direkte til dit CRM- eller dialer-system og endda holde det opdateret i realtid fremover.

Mulighederne er mange, og der er altid en måde, du kan trække data for de firmaer, du har brug for. Se hele listen af udtræksmuligheder her.

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov, så kontakt os på contact@lassox.com eller tlf. 71747812.