I Lasso har du mulighed for at søge på personer som er registreret i CVR - ligesom du kan med virksomheder.

Du kan også klikke ind på en person, når du har fremsøgt en virksomhed.

Når du finder en person frem, vil du have mange af de samme moduler, som når du er inde på en virksomhed.
På person niveau har du også mulighed for at se relationer - både aktive og inaktive.

Du klikker ind på netværks modulet på den ønskede person.
Her kan du klikke på de relationer, som du kan se og læse mere om hvor, hvornår og hvordan disse har en relation.

Hvad betyder det når personen er skrevet med rød eller sort?

Når personen i netværksoversigten er skrevet med rød skrift, kan du klikke videre ind og læse om denne person.

Når personen i netværksoversigten er skrevet med sort skrift, så kan du ikke klikke ind på personen.
Det betyder at personen var underskrivende revisor i en bestemt periode - hvornår denne periode var, kan du se ved at klikke på navnet (eller pilen i højre side).