I Lassos overvågning kan du opsætte relevante overvågninger på baggrund af dine egne kriterier, og det gør det bl.a. muligt at overvåge præcis de firmaer som har registreret dig som deres revisor, eller hvis regnskab du har underskrevet.

Relevant læsning: Hvad er overvågninger i Lasso?

Opret din overvågning ved først at definere målgruppen:

1. Åben Lassos målgruppesøgning (som du kan læse mere om her)
  2. Indsæt dine kriterier:
    • Fx: Indsæt fx dit mne-nummer i feltet ’Underskrivende revisors MNE-nummer’ under fanen ’detaljeret’, hvis du ønsker at se alle virksomheder, der har indberettet seneste regnskab med dit mne-nummer.
    • Fx: Indsæt jeres revisionshus’ CVR-nummer i feltet ’Revisor’ under fanen ’detaljeret’ hvis I vil se alle jeres kunder. Vær obs på at I kan vælge både ’underskrivende’ og ’tilknyttet i CVR’ eller begge dele
    • Fx: Find en målgruppe af interessante virksomheder, fx geografi, størrelse, branche, bankforbindelse eller andre af kriterierne i målgruppesøgningen
  3. Klik ’vis resultater’ og se alle firmaer, der opfylder dine valgte kriterier.
  4. Klik ’Gem søgning’, og giv søgningen et navn.
  5. Åben Lassos overvågning (som du også kan læse mere om her)
  6. Klik 'Opret overvågning' -> 'Vælg en målgruppesøgning' -> Vælg din gemte søgning
  7. I pop-uppen vælger du, hvilke hændelser du vil notificeres om samt hvordan. Vælg fx at modtage en e-mail, når hændelsen ’nyt regnskab’ sker. Således vil du få besked pr. mail, når en virksomhed under dine valgte kriterier (fx dit mne-nummer) indberetter et regnskab. Eller vælg hændelsen ’Reel ejerskabsændring’ hvis du vil vide, når dine kunder skifter reelle ejere.
  8. Overvågningen er nu tilføjet. Du kan til hver en tid se hvilke aktiviteter der er sket på din overvågning, hvis du klikker handlinger – vis historik.