I denne artikel får du et overblik over de typer af information, som du får adgang til via Lassos platform. De fleste af informationerne finder du i faneblade under et fremsøgt firma eller person, og de er grupperet i samlinger, der præsenterer dem på en måde, der giver det bedste overblik. Samtidig får du mulighed for at gemme dem som f.eks. PDF'er eller billeder.

De forskellige faner varierer en smule afhængig af, om du har fremsøgt et firma eller en person, men indholdet er mere eller mindre det samme.

API adgang: Vi plejer at sige, at kan du se data i Lasso, kan du få det via vores API. Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere, eller se vores API dokumentation for den mest gængse data du får adgang til.

Datakilder: Se listen af datakilder som Lasso giver dig adgang til.

 

I denne artikel:

 

Start med overblikket

Med fanen 'Overblik' får du et opsummering af mange af de informationer, vi gennemgår i denne artikel, og som du får adgang til med Lasso. Det er et godt sted at starte, når du leder efter information om et firma eller en person. Overbliksfanen er derfor også den første fane i Lasso og stedet, der byder dig ind til at gå i dybden med alle de specifikke data, som vi gennemgår nedenfor.

Stamoplysninger

Et firmas adresse og kontaktoplysninger, antallet af ansatte, branchekode, revisor, direktion, bestyrelse, osv – alt sammen informationer, du finder under fanen "Stamoplysninger". Disse informationer stammer primært fra CVR, men inkluderer bl.a. også telefonnumre fra teleoperatørerne.

Du får desuden de historiske informationer helt tilbage til firmaets stiftelse.

Endelig får du en oversigt over alle de produktionsenheder, der er tilknyttet firmaet.

Læs mere: Fanen Stamoplysninger

 

Nøgletal og regnskaber

Med fanen "Nøgletal" får du adgang til et firmas indrapporterede regnskaber. Regnskaberne præsenteres for dig i tabelform samt visuelt i en graf, som du har mulighed for at tilpasse efter dine behov. Det er også under denne fane, du har adgang til koncernregnskaber.

Læs mere: Fanen Regnskaber

 

Ejerstruktur og ejerskaber

Lassos ejerdiagram finder du via fanen 'Ejerdiagram', hvor du får et visuelt overblik over ejerstrukturen for et firma – altså de personer og firmaer, der har en del af ejerskabet i firmaet, samt hvilke firmaer som firmaet selv har ejerskab i. Ejerdiagrammet er interaktivt og giver dig mulighed for flere forskellige visninger samt muligheder for at tilpasse det. Endelig har du mulighed for at udskrive diagrammet og gemme det digitalt.

Lasso har også en udvidet version af ejerdiagrammet, som gør det muligt at redigere i dataen, tilføje og fjerne ejerskaber, samt gemme dine ændringer til senere visning.

Vi har også mulighed for at vise dig et historisk ejerdiagram. 
Du kan her vælge den ønskede dato, og bliver efterfølgende præsenteret for hvordan ejerdiagrammet så ud præcis på den valgte dato. 

Hvis du skal se et firmas reelle eller ultimative ejere, så kan du bl.a. kigge på fanen Reelt ejerskab. Med denne kan du bliv klog på, hvem der har reel kontrol over et firma.

Læs mere: Fanen Ejerdiagram og Redigerbart ejerdiagram

 

Nyheder og ændringer

Lasso holder øje med de offentlige registre og kan fortælle dig, når der sker noget, der vedrører et firma eller en person, du er interesseret i. Du kan altid se, hvad seneste nyt er hos et givent firma eller person via fanen "Nyheder".

Her får du indsigt i seneste ændringer i CVR – skrevet som nyhedsartikler. Teksterne er skrevet af vores helt egen robotjournalist, og intet bliver overset.

Derudover kan du se pressemeddelselser fra Ritzau, Konkursmeddelelser fra Statstidende, og sidste men ikke mindst et overblik over, hvor firmaet er blevet nævnt på internettet ved hjælp af vores Paqle-udvidelse.

...og meget mere

Ovenstående er blot et lille udsnit af de mange informationer, som Lasso giver adgang til. Vi er i gang med at forberede flere dybdegående artikler om de mange informationer, du kan finde.

Læs mere: Se listen af datakilder som Lasso giver dig adgang til.