Brug Lassos tvillingemodul til at finde firmaer, der ligner dine eksisterende kunder - altså tvillinger.

1. Søg efter den virksomhed, du ønsker at finde tvillinger for
  2. Klik på ’tvilling’-fanen
  3. Rediger dine parametre (til- og fravælg parametre i indstillingsområdet i højre side) og tryk ’opdater resultater. Fravælg fx geografi som parameter, hvis du ønsker at finde tvillinge-virksomheder i hele landet
  4. Hvis du ønsker lidt flere oplysninger om en tvilling, kan du klikke på navnet og så kommer en visning frem i højre side af skærmen
  5. De tvillinger, du ønsker at gemme, kan du tilføje til en liste, og så kan du altid finde dem igen i venstre side af din Lasso-løsning
  6. De ikke-relevante tvillinger kan du fjerne – og så vil de ikke fremgå som tvilling for det givne firma længere.

Det er også værd at nævne, at du i Lassos målgruppesøgning kan finde nye kunder på mere avancerede parametre - fx. hvis du vil finde alle mellemstore virksomheder med en bestemt branchekode i dit område. Du kan læse om målgruppesøgningen her