Med denne Lasso-løsning har du ubegrænsede muligheder for at slå virksomheder og personer i dansk erhvervsliv op - og se CVR-data og nøgletal om disse. Derudover har du 250 kreditvurderinger via vores samarbejdspartner Creditsafe. 

Læs hvordan du bruger Lasso-løsningen herunder: 

 

Kreditvurder dine kunder

1. Søg efter en virksomhed via navn eller CVR-nummer i den øverste søgebar i Lasso

2. På fanen 'overblik' kan du klikke 'hent kreditvurdering' i højre side

3. Se kreditvurderingen fra Creditsafe (0-100) og kreditmax. Du kan også hente en kreditrapport i pdf. 

 

Se nøgletal eller andre virksomhedsoplysninger

Ved at klikke rundt på de forskellige moduler på hhv. virksomheder og personer, kan du få indblik i CVR-data. Fx. staminformationer (herunder branche, personkreds og antal ansatte) og nøgletal (regnskabstal fra de digitalt indberettede regnskaber). 

 

Overvåg dine kunder

I venstre side af Lasso-løsningen kan du oprette lister af virksomheder og personer, som du kan overvåge - så du altid er klædt på med opdateret information om dine kunder. 

1. Opret en ny liste

2. Navngiv listen

3. Søg relevante virksomheder frem i Lasso, som du ønsker at tilføje til listen. Når du har fundet en virksomhed, du vil gemme på listen, klikker du 'gem' i øverste højre hjørne

4. Vælg den relevante liste og klik 'gem'

5. Når du har tilføjet relevante firmaer, kan du sætte overvågningen af listen op. Det gør du ved at klikke på listen, og klikke 'overvåg' i øverste højre hjørne.

6. Her vælger du hvilke notifikationer du ønsker at modtage i portalen, og hvilke notifikationer, du ønsker at modtage på mail. Fx. når en virksomhed på listen indleverer regnskab, ændrer navn eller status. 

Hvis du ønsker at høre om Lassos yderligere overvågningsmuligheder, listefunktionaliteter og integrationsmuligheder er du altid velkommen til at kontakte os og få en demo af vores profesionelle løsning. 

Skriv til os på contact@lassox.com eller ring på 7174 7812.